Meedoen aan de kofferbakmarkt? Zo meld je je aan

Meedoen aan de kofferbakmarkt? Zo meld je je aan

Bij de Friese Ballonfeesten vormen de heteluchtballonnen natuurlijk de hoofdact, maar wist je dat er ook een uitgebreid randprogramma is samengesteld? Zo wordt er op zaterdag 27 juli een kofferbakmarkt gehouden. Heb jij nog spulletjes die je graag wilt verkopen? Of ben je juist naar iets op zoek? Dan is dit je kans!

Van hobbyartikelen tot huishoudelijke spullen en van kleding tot decoratieartikelen; het is allemaal welkom op de markt. Op zaterdag 27 juli, van 9.00 tot 17.00 uur is de Nutsbaan in Joure gevuld met allerlei auto’s en busjes van waaruit spullen worden verkocht. Dit is dus hét moment om dat mooie krukje of tafeltje voor je nieuwe huis te scoren of speelgoed te bemachtigen voor je kind.

Of wil je juist zelf spullen verkopen? Dat kan! Een stoel die je misschien al 5 jaar niet hebt aangeraakt, kan een supervondst zijn voor iemand anders. Meld je aan via het formulier op de programmapagina. De kosten bedragen 15 euro voor een auto, 20 euro voor een busje en 10 euro voor een aanhangwagen.

Let op: het verkopen van eten en drinken is niet toegestaan. Als je verder nog vragen hebt over de kofferbakmarkt, mail deze dan via info@ballonfeesten.nl.