Bomvol festivalprogramma tijdens de derde dag Friese Ballonfeesten

Bomvol festivalprogramma tijdens de derde dag Friese Ballonfeesten

Vandaag gaan we vol enthousiasme verder met de Friese Ballonfeesten. De Nutsbaan gaat om 17.00 uur open. Je kunt dan genieten van de kermis of wat lekkers nemen bij de foodtrucks.

Om 19.00 uur hebben de piloten een briefing over de weersomstandigheden. Hopelijk krijgen de ballonvaarders groen licht en kunnen alle ballonnen opstijgen. Houd onze social media in de gaten voor de laatste updates.

Na het opstijgen van de ballonnen gaat het opstijgveld open en kun je van dichtbij genieten van de miniatuurballonnen en de inloopballon.

Ondertussen barst op het muziekplein het feest los met DJ Erwin en daarna Chicago Funk, een tribute aan Earth, Wind & Fire. De band is bekend van het televisieprogramma ‘Battle of the Bands’.

Rond de klok van 23.00 uur maken we ons op voor een indrukwekkende Night Glow, als de weersomstandigheden het toelaten. Op de maat van de muziek worden enkele heteluchtballonnen als lampionnen verlicht. De glow wordt ondersteund met een optreden van D-Zire colorguard en Dance Shape.

Na de Night Glow spelen Chicago Funk en DJ Erwin verder. Zo komt er op een feestelijke manier een einde aan de derde avond van de Friese Ballonfeesten.