Friese Ballonfeesten Lr (39 Van 60)

Beleef het van boven, als VIP!

Boek een VIP-ballonvaart en maak een unieke ballonvaart in een kleine tweepersoonsballon met alleen een piloot en 2 gasten. Bewonder in klein gezelschap het prachtige landschap met meren, bossen en landerijen.

VIP-behandeling

Het is weer mogelijk om een VIP-arrangement te boeken voor de Friese Ballonfeesten van 20 tot en met 24 juli. Je maakt dan een unieke ballonvaart in een kleine tweepersoonsballon met alleen een piloot en 2 gasten. Je wordt verwacht op de Nutsbaan aan de Harddraverweg te Joure om 17.00 uur waar je een VIP-diner krijgt aangeboden met 4 consumptiemunten.

Om 19.30 ga je met de piloot naar de ballon en maak je, onder het genot van een glas champagne, een prachtige ballonvaart van ongeveer een uur tussen 35 andere ballonnen in de mooiste vormen.

Na afloop van de vaart rijd je mee terug naar de Nutsbaan waar je met de piloot nog een drankje neemt en een mooi Luchtvaartcertificaat krijgt uitgereikt.

De kosten voor dit exclusieve arrangement zijn € 595,00 all in.

NU BOEKEN

Beste bezoeker,

Op dit moment kunt u niet (online) een ballonvlucht boeken vanwege de ongunstige weersomstandigheden. Zodra er meer duidelijk is updaten wij u! Alvast bedankt voor uw begrip.

Denk dan aan de volgende punten:

Ga je een ballonvaart maken?
  • We verwachten dat je op tijd aanwezig bent, om 18.00 uur, op het terrein aan de Harddraversweg. Ter plaatse hoor je tijdens de briefing met welke ballon je meevaart.
  • Volg de Borden P Ballonfeesten. Voor een parkeerticket betaal je €5,00
  • Volg op het terrein het bord PASSAGIERS HIER MELDEN
  • Camera’s, telefoons etc. neem je mee op eigen risico.
  • Het is warm in de lucht dus dikke kleding is niet nodig, wel kun je een vest of dunne jas meenemen voor na afloop. Zorg voor een paar stevige schoenen en je kunt gewoon vrijetijdskleding dragen
  • Na de ballonvaart van ongeveer 1 uur, zet de piloot de landing in.
  • Wil je familie achter de ballon aan rijden en de landing zien? Meld dit dan bij de piloot.

  • Heb je geen vervoer terug? Dan rijd je met de crew terug naar het terrein, Nutsbaan Joure aan de Harddraversweg.
  • Hoogtevrees krijg je niet omdat er tijdens de vaart geen contact is met de aarde.
  • Ben je zwanger? Dan raden wij een ballonvaart af. Het kan en mag, maar dan is het wel op eigen risico.

Voor specifieke vragen rond de ballonvaart kun je contact opnemen met Herman Kleinsmit via 06-53759650 of via de mail hermankleinsmit@gmail.com

5

Dagen festival

Gratis

Entree

45

Heteluchtballonnen

Allerlei

Foodtrucks

Live

Muziek